Απαιτείται αυξημένη επιτήρηση των μικρών παιδιών στην παιδική χαρά πλησίον 2ου Δημοτικού Σχολείου, λόγω εκσκαφών για τους υπόγειους κάδους

Αντανακλαστικά για νέα περίφραξη

  • Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022 - 06:14

Υψηλά αντανακλαστικά απαιτούνται από τους γονείς και όσους συνοδεύουν τα μικρά παιδιά στην παιδική χαρά πλησίον του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, καθώς λόγω των πρόσφατων εκσκαφών, έχει αφαιρεθεί τμήμα της περίφραξής της.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες για την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων οδήγησαν στην απομάκρυνση και μετακίνηση τμήματος της σιδερένιας περίφραξης, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να είναι σήμερα εκτεθειμένα στον κίνδυνο πτώσης, αν δεν τα συνοδεύει ενήλικας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, άμεσα θα γίνει η νέα περίφραξη στο σημείο της παιδικής χαράς, στο ύψος του οποίου έγινε η υπογειοποίηση, ώστε οι νέοι να μπορούν να παίζουν και να παραμένουν στην παιδική χαρά με ασφάλεια.

Παράλληλα, ο Δήμος οφείλει να εξετάσει λεπτομερώς τα “ανοικτά” θέματα της παιδικής χαράς στο δάπεδο, τον γενικότερο εξοπλισμό και τα παιχνίδια, προκειμένου να παρέχει στους νέους έναν σύγχρονο χώρο αναψυχής.