Παραμένει χωρίς επίστρωση ο δρόμος που οδηγεί προς Αληθινή και προς Επισκοπειό, στα τμήματα που έχει σκαφτεί

Σοβαρή απειλή για οδηγούς σε εκτεταμένο οδικό δίκτυο

Σοβαρότατος κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων ελλοχεύει στον δρόμο που οδηγεί στην παράκαμψη του Επισκοπειού αλλά και στην περιοχή του Βούλια και της Αληθινής, αφού στα τμήματα που έχει σκαφτεί, παραμένει χωρίς τελική επίστρωση, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε “παγίδα” για τους οδηγούς, τόσο τις βραδινές ώρες, όσο και τις ημέρες με έντονη βροχόπτωση.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που παρατηρείται γενικότερα στους δρόμους της Σύρου και ειδικότερα σε τμήματα του οδικού δικτύου που “ανοίγονται” ώστε να περάσουν δίκτυα ή οπτικές ίνες, αφού συστηματικά – δυστυχώς – τα συγκεκριμένα μέρη δεν καλύπτονται άμεσα από τις απαραίτητες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Το φωτογραφικό υλικό της “Κοινής Γνώμης” αποτυπώνει με σαφήνεια το μέγεθος του προβλήματος, όταν προχθές, ημέρα με έντονη κακοκαιρία και βροχόπτωση, τα σκαμμένα τμήματα γέμισαν λάσπη, η οποία παρασύρθηκε στον δρόμο, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να έγινε επικίνδυνα ολισθηρό σε αρκετά τμήματα.

Οι αρμόδιοι και οι έχοντες την ευθύνη του δημοτικού αλλά και του επαρχιακού οδικού δικτύου, οφείλουν να μεριμνήσουν άμεσα για την άσκηση πίεσης, ώστε ο δρόμος να αποκατασταθεί τα ταχύτερο. Για την ασφάλεια των οδηγών, δεν χωράει καμία αναβολή.