Συμμετοχή περίπου 200 ατόμων στη φιλανθρωπική διοργάνωση στη Σύρο

Santa Run: Μία ζεστή “αγκαλιά” για τη Χριστίνα

  • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:23

Θερμή αγκαλιά για τη Χριστίνα - η οποία κατάγεται από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι φοιτήτρια και πάσχει από μία σπάνια νευρολογική νόσο -, άνοιξε η Σύρος, το απόγευμα της Τετάρτης, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική διοργάνωση Santa Run.

Περισσότερα από 200 άτομα που ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες έτρεξαν σε όλη την πόλη, σκορπώντας αισιοδοξία, χαμόγελο, χαρά κι αγάπη, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης για τη νεαρή κοπέλα. Η Σύρος ένωσε τις δυνάμεις της για μία ακόμη φορά στηρίζοντας έμπρακτα την 28χρονη Χριστίνα που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου 2 (SMA).

Ο Ισίδωρος Παλαμάρης, πρόεδρος των Δρομέων Σύρου δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη” τα εξής: “Όλα πήγαν καλά με τη διοργάνωση. Είχαμε μία τέλεια συνεργασία με τον κ. Μαμίδη, το syrosbynight και τον Δήμο ώστε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη φιλανθρωπική εκδήλωση. Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε τη Χριστίνα. Ελπίζω να τα καταφέραμε και γιατί όχι να κάνουμε κάτι παρόμοιο και σε μελλοντικό χρόνο. Όποτε μπορούμε. Ήταν σημαντική η συμμετοχή, ασχέτως αν δεν έτρεξαν όλοι. Σήμερα ήμασταν περισσότερα από 200 άτομα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό που συγκεντρώθηκε, αλλά είναι συγκινητική η παρουσία του κόσμου”.

Υπενθυμίζεται πως το Santa Run διοργανώνεται από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, τους Δρομείς Σύρου και το syrosbynight και φέτος οι συμμετέχοντες κάλυψαν μία απόσταση 2 χλμ, περνώντας από όλες τις κεντρικές οδούς της Ερμούπολης. Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν προς στήριξη της νεαρής κοπέλας προκειμένου να καλύψει σημαντικές ανάγκες και να στηριχθεί σε αυτό το δύσκολο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ετικέτες: