Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στάσης και στάθμευσης πλησίον του νέου Δημοτικού Σχολείου Βάρης

Η “απειλή” της έκπτωσης οδήγησε σε ανταπόκριση

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες διαμόρφωσης του οικοπέδου σε χώρο στάθμευσης, πλησίον του νέου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, για την εξυπηρέτηση των μαθητών κατά τις ώρες άφιξης και αναχώρησής τους.

Σύμφωνα με όσα ήταν γνωστά, ο εργολάβος δεν είχε ανταποκριθεί άμεσα στην υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεών του, δηλαδή στην έναρξη των εκσκαφών στον οικοπεδικό χώρο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σχολικό κτίριο και η Τεχνική Υπηρεσία είχε προβεί σε σχετικές προειδοποιήσεις προς τον ίδιο.

Μάλιστα, βάσει όσων είχε γνωστοποιήσει δημοσίως ο Αντιδήμαρχος, Μηνάς Αληφραγκής, η Υπηρεσία είχε αναφέρει στον εργολάβο πως αν το έργο δεν ξεκινήσει και παρέλθει μεγάλος χρόνος, τότε η μόνη λύση είναι η επιλογή να κηρυχθεί έκπτωτος.

Βάσει ασφαλούς πληροφόρησης της εφημερίδας, η εν λόγω απόφαση αποφεύχθηκε και τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη οι προβλεπόμενες εργασίες. Στο οικόπεδο μάλιστα παραμένει και μηχάνημα του εργολάβου, σε ασφαλές σημείο, χωρίς να αποτελεί εμπόδιο για τα διερχόμενα οχήματα.