Σοβαρά προβλήματα στο πλακόστρωτο και στα σκαλοπάτια στην είσοδο του θεάτρου “Απόλλων”

“Παγίδες” ατυχημάτων σε πεζούς και οδηγούς μηχανών

  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 2023 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιαν. 2023 - 15:00

Συνεχής φθορά παρουσιάζει το πλακόστρωτο τμήμα καθώς και τα μικρά σκαλοπάτια στην είσοδο του θεάτρου “Απόλλων”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πρόκληση ατυχημάτων σε πεζούς και οδηγούς μηχανών.

Ουσιαστικά το παλιό πλακόστρωτο, μέρος του οποίου αποτελεί και τον δρόμο για τους διερχόμενους οδηγούς, παρουσιάζει κατ΄ επανάληψη πολλά προβλήματα, καθώς σπάνε μάρμαρα και πλάκες, αποκολλώνται από τη βάση τους, δεν παρουσιάζουν σταθερότητα, όπως επίσης διαμορφώνονται και αιχμηρά σημεία σε τμήματα τους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, το συγκεκριμένο πλακόστρωτο έχει αποτελέσει πολλές φορές θέμα συζήτησης σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, αφού δεν είναι λίγα σε αριθμό, τα ατυχήματα που έχουν αναφερθεί από πολίτες. Συγκεκριμένα, οι πεζοί αρκετές φορές έχουν χάσει την ισορροπία τους με αποτέλεσμα την πτώση τους, όπως παρομοίως και ορισμένοι οδηγοί μηχανών, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί.

Οι ίδιες φθορές διαπιστώνονται και στα σκαλοπάτια του θεάτρου “Απόλλων” με ορισμένα μέρη τους να έχουν αποκολληθεί τελείως από το υπόλοιπο τμήμα τους.

Από την πλευρά του Δήμου, κρίνεται επιβεβλημένη η αποκατάσταση του παραδοσιακού πλακόστρωτου, καθώς προέχει η ασφάλεια των πολιτών.

Άλλωστε, το θέατρο “Απόλλων” υποδέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο τη χειμερινή, όσο και τη θερινή περίοδο, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης εκδηλώσεων.

Ετικέτες: