Σοβαρά προβλήματα στην οδό Σάκη Καράγιωργα πλησίον του πρώην σούπερ μάρκετ Νεωρίου, εξαιτίας του καθημερινού κυκλοφοριακού όγκου

Χωρίς “επούλωση” παρά τον κίνδυνο ατυχήματος

Εκκρεμότητες στην αποκατάσταση του δρόμου της οδού Σάκη Καράγιωργα που καθημερινά εξυπηρετεί μεγάλο όγκο οχημάτων και δικύκλων, παραμένουν όλα τα τελευταία χρόνια, παρά τα συνεχή αιτήματα της Κοινότητας Ερμούπολης για “επουλώσεις”.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος από τον οποίον διέρχονται και αρκετά βαρέα οχήματα και φορτηγά, έχει δεχθεί σημαντική επιβάρυνση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σήμερα, για την ποιότητα του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, λακκούβες, έντονες ανομοιομορφίες στην επίστρωσή του με άσφαλτο, αλλά ακόμη και “σπασμένα” τμήματά του, καθιστούν τις μετακινήσεις επισφαλείς για οδηγούς αλλά και για πεζούς, ενώ μέχρι τώρα, έχουν αποτελέσει αφορμή και για πτώσεις δικυκλιστών.

Δεδομένου πως η οδός Σάκη Καράγιωργα αποτελεί έναν δρόμο που θα συνεχίσει καθημερινά να σηκώνει μεγάλο αριθμό μετακινήσεων, κρίνεται επιβεβλημένη η αποκατάστασή του, με ασφαλτόστρωση που θα προσφέρει ποιοτικά ένα καλό αποτέλεσμα.