Προεκλογικά μηνύματα στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερμούπολης

“Η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές”

  • Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:22

Με την πεποίθηση πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τα μέλη και οι φίλοι της γαλάζιας παράταξης στη Σύρο καλωσόρισαν το νέο έτος και έκοψαν την πίτας τους, το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο Ζοζεφίνα, στον Γαλησσά.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σύρου, Στάθης Μπαρμπούνης απηύθυναν χαιρετισμό προς όλους, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε αυτοδυναμία, προκειμένου να προχωρήσει το έργο της για τη χώρα.

“Οικονομική πρόοδος, επενδύσεις, ανάπτυξη θέσεων εργασίας και στήριξη των πολιτών από τη σημερινή κυβέρνηση” αποτέλεσαν το περιεχόμενο των αναφορών τους στη χθεσινή εκδήλωση, ενώ και οι δύο πρόεδροι τόνισαν πως και η Σύρος και οι Κυκλάδες θα είναι για μία ακόμη φορά “μπλε” στις επόμενες εκλογές.

Από την πλευρά των βουλευτών, παρέστησαν η Κατερίνα Μονογυιού και ο Φίλιππος Φόρτωμας. Και οι δύο αναφέρθηκαν σε “σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το νησιωτικό χώρο” όλα αυτά τα χρόνια της τρέχουσας θητείας, ενώ σημείωσαν την ανάγκη, οι νέοι να έρθουν κοντά τη Νέα Δημοκρατία και να εκφράσουν την επιθυμία για συμμετοχή στην πολιτική. “Πάμε δυνατά και γερά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για μία ισχυρή χώρα” ανέφεραν οι δύο βουλευτές, τονίζοντας πως η Ελλάδα σταδιακά ισχυροποιείται και ως συνομιλητής απέναντι σε άλλες χώρες.

Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυναν και η πολιτευτής Κυκλάδων, Δέσποινα Πρίνια όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης ενώ γραπτό μήνυμα έστειλε ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης καθώς λόγω καιρού δεν ήταν εφικτό να μεταβεί στη Σύρο.

Αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι και κληρώθηκαν δώρα. Αξίζει να αναφερθεί πως στους χαιρετισμούς έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στο ναυπηγείο του Νεωρίου ως μία επιχείρηση που υπό την διοίκηση της ONEX κατάφερε να χαρίσει ανάπτυξη ξανά στο κομμάτι της ναυπηγοεπισκευής στη χώρα. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και ο Βασίλης Σαββίδης από το Νεώριο.