Αξίζουν συγχαρητήρια στους σκληρά εργαζόμενους της Καθαριότητας και των Μικρών Έργων

Πρωταγωνιστές… αντοχής οι εργάτες του Δήμου

  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2023 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 28 Φεβ. 2023 - 14:00

Το θερμό χειροκρότημα όλης της συριανής κοινωνίας αξίζουν οι εργάτες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και ειδικότερα όσων δουλεύουν στα Τμήματα Καθαριότητας και Μικρών Έργων, καθώς με επιμονή και αντοχή μερίμνησαν για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, διατηρώντας καθαρές τις περιοχές της Άνω Σύρου και της Ερμούπολης, το διήμερο του ξεφαντώματος.

Χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες αλλά και απορρίμματα που διαπιστώθηκαν σε όλους τους δρόμους, απομακρύνθηκαν αμέσως το επόμενο πρωί της διεξαγωγής των καρναβαλικών παρελάσεων, με τους ίδιους να αποδίδουν έναν καθαρό τόπο τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Πρέπει να σημειωθεί πως παρόμοιο έργο ανέπτυξαν και οι εργάτες του Τμήματος Μικρών έργων προκειμένου τόσο να τοποθετηθεί, όσο όμως και να απομακρυνθεί με ασφάλεια, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη μετάδοση του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής”.

Το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας, αποδεικνύει το μέγεθος της δουλειάς που απαιτήθηκε να υπάρξει από πλευράς τους, για να διατηρηθεί άψογη η εικόνα του νησιού, μετά το πέρας των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ετικέτες: