Απαιτείται έλεγχος στο δάπεδο του ξύλινου καραβιού στην παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου και άλλες εργασίες συντήρησης κι επισκευών

Παιδική ανεμελιά και ανυπαρξία ελέγχου

  • Παρασκευή, 28 Απριλίου, 2023 - 06:14

Έλεγχος για την ασφαλή χρήση των παιχνιδιών της παιδικής χαράς του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης απαιτείται από τους αρμοδίους, καθώς έχουν αναφερθεί από γονείς προβλήματα στον εξοπλισμό της.

Συγκεκριμένα, απαιτείται έλεγχος στο δάπεδο του ξύλινου καραβιού στο οποίο ανεβαίνουν πολλά παιδιά καθημερινά, καθώς σε ορισμένα σημεία του, μεμονωμένα μέρη, μετατοπίζονται από τη βάση τους, όταν πατηθούν. Επιπλέον, απαιτείται καθαρισμός όλων των χώρων του καθώς υπάρχουν πέρα από ξερά κλαδιά και πέτρες, ενώ ακριβώς πλησίον του μεγάλου πειρατικού καραβιού, λείπουν οι δύο κούνιες που υπήρχαν παλαιότερα.

Βέβαια, συντηρήσεις χρειάζονται και ορισμένα από τα παγκάκια στην είσοδο του αθλητικού κέντρου, καθώς λείπουν τα καθίσματά τους.

Σημειώνεται πως ορισμένες από τις παρατηρήσεις για την παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου τις μετέφερε ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Κοσμάς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

Ετικέτες: