Λείπουν οι συντηρήσεις, οι επισκευές και η καθαριότητα, για την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών που μετακινούνται με λεωφορεία

Σε τροχιά… αποσύνθεσης οι στάσεις στη Βάρη

Συνολική φροντίδα αναφορικά με τις στάσεις αναμονής επιβατών στα χωριά της Σύρου κι εν προκειμένω στη Βάρη απαιτείται να αναπτύξει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται ομαλά την προσεχή περίοδο, οπότε και “πυκνώνουν” σταδιακά οι μετακινήσεις με λεωφορεία.

Ειδικότερα, κακή εικόνα παρουσιάζουν οι στάσεις στο χωριό της Βάρης και συγκεκριμένα στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου πριν από την παραλία, γεγονός που προδίδει την ανυπαρξία μέριμνας. Συγκεκριμένα, η “πλάτη” της ξύλινης στάσης έχει αποκολληθεί σε πολλά σημεία της, ενώ παράλληλα, φέρει φθορές στην οροφή και το κάθισμά της. Παράλληλα, σε ορισμένα μέρη της, φέρει αρκετά συνθήματα με σπρέι, με αποτέλεσμα όποιος βρίσκεται μέσα σε αυτήν να δυσκολεύεται να διακρίνει τα διερχόμενα οχήματα και λεωφορεία. Επίσης, όπως και στις άλλες δύο μόνιμες στάσεις αναμονής επιβατών, δεν έχουν γίνει εργασίες καθαριότητας, με αποτέλεσμα τα καθίσματα να έχουν “πνιγεί” στο χώμα και να μην χρησιμοποιούνται από τους πολίτες. Τέλος, οι αρμόδιοι οφείλουν να ελέγξουν τις οροφές, καθώς τμήματα από αυτές έχουν αποκολληθεί, με αποτέλεσμα οι πολίτες να φοβούνται να παραμένουν στο εσωτερικό τους.

Ετικέτες: