Κακή η εικόνα των στάσεων αναμονής επιβατών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου

Ουσιαστικές συντηρήσεις και όχι… μπαλώματα

Συντηρήσεις ουσίας και όχι εμβαλωματικού χαρακτήρα εργασίες, απαιτούνται για τις στάσεις αναμονής επιβατών των δρομολογίων της ΚΤΕΛ, καθώς η σημερινή εικόνα τους προδίδει την παντελή αδιαφορία των αρμοδίων γι αυτές.

Ειδικότερα, σε όλο το νησί κι εν προκειμένω στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Ταλάντων, του Πάγου αλλά και της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, οι στάσεις που υπάρχουν έχουν μεγάλες φθορές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, που απαιτούνται άμεσες συντηρήσεις, καθώς ο κόσμος που της χρησιμοποιεί το καλοκαίρι, αυξάνεται σημαντικά.

Συγκεκριμένα, διαπιστώνεται αποκόλληση σοβάδων, “σπασίματα” σε ορισμένα τοιχία τους, αποχρωματισμοί, αλλά και σπασμένα παγκάκια όπως όμως και ανομοιόμορφα δάπεδα, που δεν διαμορφώνουν φιλικό το περιβάλλον για τους χρήστες τους.

Σε σχολιασμό για τις εκκρεμότητες αναφορικά με τις στάσεις προέβη χθες, στην Οικονομική Επιτροπή ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής, ο οποίος επεσήμανε πως οι συντηρήσεις τους είναι ένας όγκος εργασιών που έχει μεταφερθεί στο Τμήμα Μικρών Έργων, αν και κανονικά αφορά την ΚΤΕΛ Σύρου Α.Ε.. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος τόνισε πως ο Δήμος με τις λιγοστές δυνάμεις του σε ανθρώπινο προσωπικό, φροντίζει για βασικές αποκαταστάσεις.

Ετικέτες: