Δεν διαχωρίζονται τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε πολλούς δρόμους της Σύρου

Άφαντες οι διαγραμμίσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου, 2023 - 06:14

“Τετ α τετ” με τον κίνδυνο σύγκρουσης έρχονται αρκετοί οδηγοί στους δρόμους της Σύρου και ειδικότερα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς λείπουν παντελώς οι αναγκαίες διαγραμμίσεις που διαχωρίζουν τα δύο αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας.

Ενδεικτικά, το πρόβλημα διαπιστώνεται στους δρόμους που οδηγούν στο Αχλάδι, στον Μέγα Γιαλό, στη Βάρη και στο Μάννα, καθώς είτε στα παλιά ασφαλτοστρωμένα τμήματα, είτε στα νέα, οι διαχωριστικές λευκές λωρίδες, απουσιάζουν. Η συγκεκριμένη κατάσταση προκαλεί σύγχυση στους διερχόμενους οδηγούς αναφορικά με τα όρια της κάθε κυκλοφοριακής κατεύθυνσης και κυρίως σε όσους είναι επισκέπτες και δεν γνωρίζουν τις διαδρομές.

Οι αρμόδιοι, ορθώς προχώρησαν σε ασφαλτοστρώσεις, ωστόσο, το ταχύτερο, απαιτείται να γίνουν και οι διαγραμμίσεις στους δρόμους, για την ασφάλεια όλων των οδηγών.

Πρέπει να σημειωθεί πως σε ορισμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, επιβάλλεται να επισημανθούν και τα όρια των δρόμων.

Σημειώνεται πως για τον δρόμο της Βάρης και τις διαγραμμίσεις δεσμεύθηκε μέσω χθεσινής ανακοίνωσής του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

 

 

Ετικέτες: