Απαιτείται απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων, των εγκαταλελειμμένων μηχανών και του άχρηστου εξοπλισμού που έχουν αφεθεί στην περιοχή

Μικρός σκουπιδότοπος στα Τρία Γεφύρια

Σε χώρο που θυμίζει σκουπιδότοπο τείνει να μετατραπεί η περιοχή κάτω από τα Τρία Γεφύρια στη Σύρο, καθώς στο περιθώριο του δρόμου και στον κενό χώρο πλησίον τους, έχουν αφεθεί από αγνώστους, άχρηστα αντικείμενα και εγκαταλελειμμένες μηχανές.

Ειδικότερα, αν και ο χώρος προσφέρεται για στάθμευση οχημάτων, σε συνέχεια του οργανωμένου νέου parking που ανέπτυξε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στη Λαλακιά, η μικρή περιοχή δίπλα από τις συγκεκριμένες θέσεις, κάθε άλλο παρά ελεύθερη παραμένει.

Συγκεκριμένα, παλιές σκουριασμένες και εγκαταλελειμμένες μηχανές χωρίς πινακίδες έχουν αφεθεί στον χώρο, καταλαμβάνοντας κενές θέσεις στάθμευσης, ενώ παρομοίως αφήνονται κοντέινερ, αλλά και άχρηστοι πλέον πάγκοι και άλλος εξοπλισμός που κατά το παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για λαϊκή αγορά. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά σκουπίδια διασκορπισμένα στο σημείο, ενώ παράπονα έχουν εκφράσει πολίτες και εξαιτίας της δυσοσμίας από περιττώματα ζώων.

Δεδομένου πως το σημείο είναι κεντρικό και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Τρία Γεφύρια και το parking της Λαλακιάς, απαιτείται άμεσα ο καθαρισμός του και η απομάκρυνση όλου του άχρηστου εξοπλισμού.

Ετικέτες: