Σε κάκιστη κατάσταση, αλλά και γκρεμισμένα τα περισσότερα κολωνάκια στο δρόμο των Αγκαθωπών

Εκτεθειμένοι οι οδηγοί τις βραδινές ώρες

Σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος ελλοχεύει για τους οδηγούς στον δρόμο των Αγκαθωπών, καθώς έχουν καταστραφεί σχεδόν πλήρως τα χτιστά κολωνάκια, με αποτέλεσμα τα όρια του οδοστρώματος προς τη θάλασσα να μην διακρίνονται τις βραδινές ώρες.

Ειδικότερα, τα περισσότερα από τα κολωνάκια έχουν διαλυθεί και τα σίδερα που υπήρχαν στο εσωτερικό τους βρίσκονται πλέον στον αέρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς μηχανών ιδιαίτερα, οι οποίοι αν δεν τα παρατηρήσουν, μπορεί να τραυματιστούν.

Επιπλέον, σε ένα τμήμα του δρόμου που διαθέτει παλιά κολωνάκια, λείπουν οι ανακλαστικές ταινίες, κάτι που δεν βοηθά στο να διακρίνουν το όριο του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, οι διερχόμενοι.

Δεδομένου πως κάτω από το μικρό δρόμο των Αγκαθωπών ακολουθούν βράχια και θάλασσα, χρήσιμο είναι οι αρμόδιοι της νέας Δημοτικής Αρχής να φροντίσουν για αποκαταστάσεις σε αυτά, ώστε να ενισχυθεί η ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών κατά τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζεται πως προστατευτικά κιγκλιδώματα είχαν τοποθετηθεί τα προηγούμενα χρόνια, στο τμήμα του δρόμου προς την παραλία του Φετουρή.