Εκτός λειτουργίας τα μισά φωτιστικά στο παραλιακό μέτωπο του ιστορικού κέντρου της Σύρου

Περίπατος στο σκοτάδι… στην παραλία Ερμούπολης

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:14

Εκτός λειτουργίας είναι πολλά από τα μικρά φωτιστικά σώματα που είναι τοποθετημένα στην παραλιακή ζώνη της Ερμούπολης, με αποτέλεσμα οι πεζοί πολίτες και όσοι θέλουν να κάνουν βραδινό περίπατο, να τον πραγματοποιούν στο σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, οι λάμπες στα μισά και πλέον, μικρά γκρι φωτιστικά της παραλίας δεν λειτουργούν, δημιουργώντας μία κακή εικόνα στο παραλιακό τμήμα και μάλιστα σε καθημερινή βάση, όπως παρατηρούν ορισμένοι πολίτες στην εφημερίδα.

Το φωτογραφικό υλικό της “Κοινής Γνώμης”, αναδεικνύει την εικόνα που συναντούν οι δημότες τις βραδινές ώρες. Ειδικότερα, σβηστά… παραμένουν φωτιστικά στο ύψος του γλυπτού “Ορίζοντες” του Κώστα Βαρώτσου, όπως επίσης και δίπλα από παγκάκια, αλλά και στο τμήμα πλησίον του χώρου στάθμευσης μηχανών.

Δεδομένου πως, κυρίως τις ημέρες που τα καταστήματα είναι ανοιχτά στην Ερμούπολη, αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που περπατούν παραλιακά για λόγους αναψυχής και ξεκούρασης, χρήσιμο είναι να μεριμνήσει η αρμόδια πλευρά για τον επαρκή φωτισμό του παραλιακού μετώπου και την επαναλειτουργία των φωτιστικών.

 

Ετικέτες: