Απαιτείται άμεσα η απομάκρυνση των παλιών αυτοκόλλητων που είχαν τοποθετηθεί στα ενημερωτικά κιόσκια, στην παραλιακή ζώνη της Ερμούπολης

QR code… περυσινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Παντελώς ανεπίκαιρη είναι η πληροφόρηση που λαμβάνουν οι επισκέπτες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων αναφορικά με το πρόγραμμα Σύρος Πολιτισμός 2024 που “τρέχει” αυτή τη σεζόν, καθώς τα κιόσκια σε όλο το παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης, παραμένουν με τα περυσινά αυτοκόλλητα.

Ειδικότερα, το υλικό που είχε αναρτηθεί πέρυσι στα κιόσκια πληροφόρησης που βρίσκονται τόσο στο Νησάκι και συγκεκριμένα στην πλευρά της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων, όσο και στον χώρο του kiss ‘n’ ride, παραμένει στη θέση του, χωρίς ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης να έχει φροντίσει για την απομάκρυνσή του.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να εκτίθεται ο Δήμος, δεδομένου πως ενώ “έτρεξε” εγκαίρως τον προγραμματισμό για το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2024, δυστυχώς οι επισκέπτες δεν λαμβάνουν τη σωστή πληροφόρηση, αν αναζητήσουν τις εκδηλώσεις στη Σύρο, για τη φετινή χρονιά. Τα αρμόδια Τμήματα Τουρισμού και Πολιτισμού προφανώς καλούνται να ρυθμίσουν το θέμα άμεσα, αφαιρώντας το παλιό υλικό.