Στον πάγο… το σύστημα υπόγειων κάδων στο parking της Λαλακιάς, καθώς και η αποκατάσταση του τοιχίου

Ούτε λειτουργία, ούτε περίφραξη

Καμία κίνηση δεν έχει πραγματοποιηθεί εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με το νέο σύστημα υπόγειων κάδων στο parking της Λαλακιάς, αλλά και για την αποκατάσταση του τοιχίου του χώρου στάθμευσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον νέο εξοπλισμό και την ασφάλεια των οδηγών.

Αν και έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα από την τοποθέτησή τους στο σημείο, προφανώς δεν έχει προχωρήσει η σύνδεσή τους με το δίκτυο του ρεύματος για να τεθούν σε λειτουργία. Ωστόσο, οι κάδοι παραμένουν στην περιοχή εκτεθειμένοι και χωρίς να είναι καλυμμένοι για να προστατευθούν από τυχόν “επιθέσεις”, ενώ επίσης, οι οδηγοί που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στο σημείο, κινδυνεύουν να “πέσουν” στο σκαμμένο τμήμα, καθώς, τις βραδινές ώρες, δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός.

Δεδομένης και της καλοκαιρινής περιόδου που αυξάνεται ο όγκος των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, ο Δήμος οφείλει να “τρέξει” στις απαιτούμενες κινήσεις για να λειτουργήσουν οι κάδοι, ενώ, επίσης, επιβάλλεται να χτίσει το τοιχίο για να μην προκύψει ατύχημα.