Καμία μέριμνα της Δημοτικής Αρχής Σύρου – Ερμούπολης για την εικόνα του παλαιού πιάνου που τοποθετήθηκε σε αίθριο του Δημαρχείου

Φωτογραφίζουν… τα υποστυλώματα του πιάνου

Εικόνα που δεν τιμά τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης αποτελεί η κατάσταση ενός παλαιού πιάνου που τοποθετήθηκε σε ένα από τα αίθρια του Δημαρχιακού Μεγάρου, καθώς αυτό δεν έχει συντηρηθεί και έχει αφεθεί με τα υποστυλώματα.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν στη Δημοτική Επιτροπή, το πιάνο περιήλθε στον Δήμο κατόπιν δωρεάς ιδιώτη, ωστόσο, η Τεχνική Υπηρεσία δεν έχει προβεί στις απαραίτητες συντηρήσεις για να το τοποθετήσει σε ανοικτό χώρο.

Η κατάστασή του με τις βάσεις που το υποστηρίζουν και σπασμένα τμήματά του στο πάτωμα, δεν κοσμούν… το σημείο, από το οποίο μάλιστα, περνούν καθημερινά αρκετοί επισκέπτες για να φωτογραφήσουν τους χώρους εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Μαρία Μαυρίκου, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Δημήτρη Κοσμά να απαντά πως ο Δήμος θα φροντίσει για συντηρήσεις από τον Σεπτέμβρη και μετά.

 

 

Ετικέτες: