Στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Ερμούπολη (έως το ύψος του ΙΚΑ) και στον δρόμο προς Τάλαντα, στη Σύρο

Χωρίς διαγραμμίσεις παρά την επισκεψιμότητα

  • Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024 - 06:14

Αγνοούνται παντελώς οι διαγραμμίσεις σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της Σύρου και κυρίως στην Ερμούπολη, παρά το γεγονός πως το νησί έχει “φορτώσει” επισκεψιμότητα και το σύνολο των οδηγών πρέπει να μετακινείται με ασφάλεια, τόσο τις πρωινές, όσο και τις βραδινές ώρες.

Ειδικότερα, μία ακόμη καλοκαιρινή εκκρεμότητα αποτελεί η απουσία διαγραμμίσεων σε όλη την έκταση της Νικ. Μανδηλαρά (4ο Δημοτικό Σχολείο), καθώς και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, που αποτελούν τη μοναδική ουσιαστικά διαδρομή για μετάβαση από και προς την πόλη, ενώ παρόμοια κατάσταση διαπιστώνει ο καθένας και στον δρόμο των Ταλάντων.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το τμήμα του οδικού δικτύου, παρά τον κυκλοφοριακό όγκο και παρά τις απότομες στροφές, δεν υπάρχει διαγράμμιση που να είναι ορατή, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι ξένοι οδηγοί να περνούν στο αντίθετο ρεύμα. Πρόκειται για μία κατάσταση που έπρεπε να έχουν ρυθμίσει οι αρμόδιοι, για την ασφάλεια των πολιτών, στους “πηγμένους” από κίνηση, κεντρικούς δρόμους του νησιού και της Ερμούπολης.

 

Ετικέτες: