Το τουριστικό portal του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Παραμένει με κενά και μισή πληροφόρηση

Μία άκρως… πονεμένη ιστορία είναι το τουριστικό portal του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, το οποίο από την προπερασμένη θητεία που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την πληροφόρηση και την εικόνα που επιβάλλεται, προς έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών.

Το θέμα ανέδειξε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μέλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Παύλος Χρυσαφίδης, ζητώντας από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Χρηστιάννα Πάπιτση, να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που μέχρι σήμερα, αυτό δεν έχει σωστά στοιχεία, δεν έχει εμπλουτιστεί, ενώ στο κομμάτι των επιχειρήσεων έχει συγκεκριμένες αναφορές, που δεν είναι ορθές ενώ ακόμη δεν γίνεται ισότιμη προβολή όλων εκείνων των μαγαζιών που υπάρχουν στο νησί.

Μία απλή… περιήγηση στο syrosisland.gr επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κ. Χρυσαφίδη, ο οποίος ζήτησε να γνωρίζει το σώμα, πώς και πότε αυτή η εικόνα θα διορθωθεί, με την κ. Πάπιτση, να τονίζει πως θα του απαντήσει γραπτώς και όχι προφορικά.

Η “Κοινή Γνώμη” παρουσιάζει ορισμένες εικόνες από το τουριστικό portal, στις οποίες μέχρι και χθες αποτυπώνονταν λανθασμένα κάποια στοιχεία. Ενδεικτικά, πρέπει να αναφερθεί πως είναι ανεπίκαιρος ο κατάλογος των επιχειρήσεων, αφού περιλαμβάνονται μέσα σε αυτόν ακόμη και κλειστές επιχειρήσεις, οι αναφορές για το Καρναβάλι είναι φτωχές, υπάρχει σύγχυση για ναούς όπως του Αγίου Γεωργίου στην Ερμούπολη και του Αγίου Γεωργίου – που είναι καθεδρικός των Καθολικών – στην Άνω Σύρο, ενώ σε τουριστικά καταλύματα λείπει φωτογραφικό υλικό.

Ετικέτες: