Οι ώρες δρομολόγησης του Golden Express

  • Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2019 - 06:13

Επισημοποιήθηκε πλέον η δρομολόγηση του ταχύπλοου Golden Express, με την ανακοίνωση των πλοιοκτήτριων εταιρειών για τις ακριβείς ώρες των δρομολογίων και το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την έκδοση εισιτηρίων.

Σε ενημέρωση των μελών του στη Σύρο προέβη το Επιμελητήριο Κυυκλάδων, το οποίο στο σχετικό του έγγραφο αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 10/12/18 επιστολής μας, και μετά από ενημέρωση των πλοιοκτήτριων εταιρειών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό των εταιρειών Fast Ferries και Golden Fast Ferries, το Golden Express που θα καλύπτει τη γραμμή Ραφήνα-Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Κουφονήσι-Κατάπολα (Αμοργός) με επιστροφή είναι ήδη διαθέσιμο και έχει ξεκινήσει η έκδοση εισιτηρίων.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας και επειδή έχει υπάρξει κάποια τροποποίηση στο ωράριο, σας γράφουμε παρακάτω τις ακριβείς ώρες αναχώρησης και άφιξης από κάθε λιμάνι.

Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε στα τέλη Ιανουαρίου με συνολική ενημέρωση προς όλα τα μέλη των νησιών που αφορά, καθώς κοινός στόχος όλων είναι η γραμμή αυτή να καταστεί βιώσιμη και να εδραιωθεί».

Ετικέτες: