Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου

Ισχύς εν τη ενώσει και στις γιορτές...

Στην ενίσχυση των τοπικών αγορών της Πάρου – Αντιπάρου την περίοδο των Χριστουγέννων στοχεύει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος των νησιών, ο οποίος μετά την επιτυχία του 2ου Εμπορικού Φεστιβάλ, επανέρχεται λόγω των εορταστικών ημερών, καλώντας τα μέλη του να προτείνουν τις δικές τους ιδέες μέχρι και σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στο e-mail του συλλόγου info@esparou.gr ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του γραφείου 22284022262. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:00 για να τις μεταφέρουν επί τόπου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να τονωθεί η τοπική αγορά με επιπλέον κίνηση τόσο από ντόπιους κατοίκους, όσο και από επισκέπτες από τα γύρω νησιά που θ’ απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες μέρες στην Πάρο. Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του, “σε ένα νησί που έχουμε συνηθίσει να ερημώνει τα Χριστούγεννα, χρειαζόμαστε ζωντάνια, χαρά και λίγο από την χριστουγεννιάτικη μαγεία και γιατί όχι αυτό μπορεί να δημιουργηθεί στο νησί μας και όχι μόνο στις μεγαλουπόλεις”, ενώ καταλήγει πως “με το μαγικό ραβδάκι της συνεργασίας και της θέλησης, όλα μπορούν να γίνουν”.