Ημερίδα ενημέρωσης από τον Εμπροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου

“Υποχρεώσεις επιχειρήσεων στο κόκκινο”

Την ενημέρωση των μελών του γύρω από το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών συνεχίζει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου με 2η συνάντηση ενημέρωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ώρα 16:30, στην αίθουσα του συλλόγου (έναντι Δ.Ε.Η).

Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Σύλλογος θα συνδεθεί με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, η οποία διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Υποχρεώσεις επιχειρήσεων στο κόκκινο. Ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες. Προτάσεις, λύσεις, προοπτικές”.

Στην έναρξη της συνάντησης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι: Γιώργος Κασιμάτης, Ομοτ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Δημήτρης Αρμενάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και Γιώργος Ζησιμάτος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Γιώργος Φλωράς, Εκδότης – Επιχειρηματίας, Μαρία Μυζήθρα, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Νίκος Μαυραγάνης, Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου καλεί όσα μέλη του αναζητούν λύσεις, να παρευρεθούν στα γραφεία του για να ενημερώσουν την Ομοσπονδία και να λάβουν απαντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης. Όπως τονίζεται: “θα βρούμε όλοι μαζί την χρυσή τομή αντίδρασης και άμυνας στα απάνθρωπα εισπρακτικά μέτρα που αφορούν τις κατασχέσεις των ακινήτων μας ,στις επόμενες 50 μέρες σε περίπτωση που οφείλουμε 5000 και άνω”.

Ο Εμπο