Επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας “Περρή...Σύρου”

Εργαλείο προώθησης

Το νέο διαδικτυακό “χτύπημα” του Συριανού δημοσιογράφου Βαγγέλη Περρή, με στόχο την προώθηση της Σύρου, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού, στο πλαίσιο του “Italian Party” έξω από το κατάστημα οπτικών του “Κοής”.

“Η εποχή αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή, αν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας”, δήλωσε ο κ. Περρής αναφερόμενος στις δυνατότητες προβολής του νησιού ως τουριστικού προορισμού μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα “Περρή...Σύρου”.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας ήταν μια ιδέα του συνεργάτη του Σταύρου Κοή, Θάνου Καρβουνιάρη, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρο, τον Σύλλογο Εμπορικού Κέντρου “Ερμής”, τον Σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων και τον Σύλλογο Εστίασης “Τερψιχόρη”.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Θάνος Φώσκολος, η νέα περιφερειακή σύμβουλος Χρηστιάννα Πάπιτση και ο αντιπρόσωπος του Italia Independent, κ. Κεχαγιόγλου.

“Μέσο να δούμε τη Σύρο πιο πολύχρωμη”

“Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν περίγυρο μυθολογίας, που είναι βασικό για την Ερμούπολη, την Άνω Σύρο και τα χωριά” τόνισε ο κ. Περρής, καθιστώντας γνωστό πως μέσα από τη σελίδα θα αναδειχθούν οι ουσιαστικές ομορφιές της Σύρου, ενώ θα δημιουργηθούν επαφές και με άλλους ιστοτόπους. “Το σάιτ είναι ένα ζευγάρι γυαλιά που θα βοηθήσει τον άλλο να δει πιο καθαρά και πιο πολύχρωμη τη Σύρο”, εξήγησε.

Σε δηλώσεις του στο web tv της “Κοινής Γνώμης” τόνισε ότι το νέο αυτό εγχείρημα έρχεται να προσθέσει άλλο ένα πετραδάκι σε ένα οικοδόμημα, το οποίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. “Παρότι έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα, τα περισσότερα εξ' αυτών ήταν αποσπασματικά και όχι ενταγμένα σε ένα στόχο μεγάλο. Πλέον, ξέρουμε τι συμβαίνει και νομίζω ότι αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορούμε να δούμε καλύτερες μέρες. Έχουμε εμπειρία, δυστυχώς πολλές φορές αρνητική, αλλά ακόμα κι αυτή είναι πολύ σημαντική, αρκεί να κάνουμε το επόμενο βήμα”, υπογράμμισε.

“Ας ξεπεράσουμε αντιθέσεις και μη ενωτικά φαινόμενα”

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βασικό μήνυμα είναι ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας μαγνήτης που θα ενώσει όλες τις δυνάμεις για έναν κοινό σκοπό. “Υπάρχει το όραμα να το επεξεργαστούμε και ελπίζω ότι ξεπερνώντας αντιθέσεις και μη ενωτικά φαινόμενα του παρελθόντος από δω και μπρος θα μπορέσουμε να κάνουμε πολύ σπουδαία βήματα”, κατέληξε.

Από την πλευρά του ο κ. Κοής δήλωσε ότι η εποχή απαιτεί ομόνοια, συνεργασία, αλλά και ενότητα μεταξύ των επαγγελματιών. “Ο Βαγγέλης Περρής μας διδάσκει συνέχεια ότι πρέπει να βοηθάω, αλλά οργανωμένα και είναι καιρός να το κάνουμε, για να μην περιμένουμε μόνο τον Ιούλιο να φέρουμε κόσμο στο νησί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.