Νέα εποχή στην τηλεοπτική περιφερειακή πραγματικότητα

Νέα εποχή στην Ελληνική περιφερειακή τηλεοπτική πραγματικότητα καταγράφει ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Ionian, πρώην ΕΡΖ, ο οποίος πέρασε πλέον στην ψηφιακή εποχή.

 

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος, δόθηκε το στίγμα της πρωτοποριακής αντίληψης του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού για την ενημέρωση, επιμόρφωση και ψυχαγωγία που διαρκώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ενημέρωσης.

Με είκοσι δυο εσωτερικές παραγωγές για ενημέρωση, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό, κοινωνία και υγεία, τρεις θεματικές ενότητες με κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ και παιδικές εκπομπές, το κανάλι προσφέρει ένα πλήρες ενημερωτικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Δωδώνης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού και Πολιτισμού, ο Δήμαρχος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digea, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, τα Σώματα Ασφαλείας, πρόεδροι Κοινωνικών, Παραγωγικών, Πολιτιστικών και Επιστημονικών Φορέων, και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα Ημέρα τση Ζάκυθος

Ετικέτες: