"Βιώσιμος τουριστικός σχεδιασμός & Βιώσιμη τουριστική επιχείρηση"
- Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2015 - 15:34
Διημερίδα με τίτλο “Βιώσιμος τουριστικός σχεδιασμός & Βιώσιμη τουριστική επιχείρηση” υλοποιούν στη Σύρο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελίχρυσος” & το ΚΕΚ Γεννηματάς σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων και το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Μαρτίου 2015 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο πλαίσιο του έργου “Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων, Εργαζομένων & Αυτοαπασχολούμενων στο Νομό Κυκλάδων”.
Μέρες και ώρες προγράμματος:
Σάββατο: 16:00 – 21:00
Κυριακή 10:00 – 15:00
* Οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές επιδράσεις του τουρισμού & η έννοια του βιώσιμου τουρισμού για προορισμούς και επιχειρήσεις
*Στρατηγικός τουριστικός σχεδιασμός & δημιουργία ταυτότητας προορισμού βάσει των αρχών του βιώσιμου τουρισμού (προδιαγραφές Ευρωπαϊκής Ένωσης & Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού)
* Πρακτικά εργαλεία για επιχειρηματίες και εμπλεκόμενους στον τουριστικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του
* Εργαλεία μέτρησης & βελτίωσης αποδόσεων τουριστικών επιχειρήσεων (αύξηση εσόδων, μείωση κόστους, βελτίωση εικόνας) & προορισμού (χρήση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, μείωση στη χρήση πόρων και παραγωγή αποβλήτων)
* Εργαλεία εξοικονόμησης πόρων για επιχειρήσεις και υπηρεσίες
* Εργαλεία ανάπτυξης και προώθησης ειδικών μορφών τουρισμού
Εισηγητές : Γιάννης Σπιλάνης, Όλγα Καραγιάννη
Αιτήσεις συμμετοχής στο: www.katartisi-pnai.gr
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες στο τηλ. 22810 85900
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Διαβάστε ακόμα
- Η ακρίβεια πλήττει την εστίαση
12 Ιαν. 2025 - 12:04 - Καθοριστικό το 2025 για την επόμενη ημέρα της ελληνικής ακτοπλοΐας
11 Ιαν. 2025 - 14:49 - Ρεύμα: "Κλείδωσε" η επιδότηση στα επαγγελματικά τιμολόγια
9 Ιαν. 2025 - 13:16 - Airbnb: Χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν από τις πλατφόρμες
9 Ιαν. 2025 - 8:32 - Η γαστρονομία δίνει "ραντεβού" στην Ηρακλειά
8 Ιαν. 2025 - 6:17