Δωρεάν σεμινάριο για την παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστιάσης
- Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2015 - 14:39
Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η Κοινσέπ “Ελίχρυσος”, το ΚΕΚ Γεννηματάς Α.Ε. Και ο Π.Σ. “Αρχίλοχος” στο πλαίσιο του έργου “Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων, Εργαζομένων & Αυτοαπασχολούμενων στο Νομό Κυκλάδων” υλοποιούν στην Πάρο το πρόγραμμα κατάρτισης “Παραδοσιακή Κουζίνα σε χώρους εστίασης”.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στις 29 & 31 Μαρτίου 2015 στην Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου “Αρχίλοχος” με ελεύθερη συμμετοχή.
ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: Κυριακή - Δευτέρα 16:00 - 21:00
Εκπαιδεύτρια: Κρινά Μαρία
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-
Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.
• Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
• Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα και την επάρκεια
• Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών- Πρότυπες συνταγές
• Μελέτη πραγματικών μενού εστιατορίων
• Αρχές σύνθεσης μενού – κοστολόγηση, παραδείγματα
• Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
• Δημιουργία ενός πρότυπου μενού
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Διαβάστε ακόμα
- Πρόγραμμα κατάρτισης για νέα άτομα με αναπηρία
22 Σεπ. 2022 - 6:25 - Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων
17 Φεβ. 2020 - 13:20 - Σεμινάριο "Πρώτων Βοηθειών" στην Κύθνο
11 Μαρ. 2015 - 17:53 - Πρόγραμμα κατάρτισης
4 Μαρ. 2015 - 9:44 - Διεξαγωγή σεμιναρίου στη Σύρο με θέμα "Πρώτες Βοήθειες"
19 Φεβ. 2015 - 14:31