Συγχαρητήρια του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τη διοργάνωση του 3rd Summer Beach Festival

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους διοργανωτές και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του πολύ επιτυχημένου 3rd Summer Beach Festival, εξέδωσε ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, με τη δέσμευση, μάλιστα, ότι στο μέλλον ανάλογες προσπάθειες θα χρηματοδοτούνται μέσω των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, για την προώθηση, προβολή και βελτιστοποίηση του τουριστικού προϊόντος της Σύρου.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται:

"Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης 3rd Summer Beach Festival που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του Syros by Night, τον κ. Στέφανο Μαμίδη, την Τοπική Κοινότητα Γαλησσά καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού μας για την συμβολή τους στο μοναδικό αυτό γεγονός.

Τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν το νησί, αναδεικνύουν τις όμορφες παραλίες του και μαγνητίζουν τους νέους, καθιερώνοντας την Σύρο ως προορισμό διασκέδασης για τη νεολαία.

Ο Δήμος μας επικροτώντας τέτοιες πρωτοβουλίες δεσμεύεται να ενισχύσει οικονομικά, μέσω των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του, αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο νησί μας για το καλοκαίρι του 2016 με στόχο την διαφοροποίηση και την βελτίωση της ελκυστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος".