Συμμετοχή του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου στη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης

Το Τηνιακό Πρωινό στην HORECA

  • Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2016 - 06:20

Στην έκθεση HORECA θα παρουσιαστεί το Τηνιακό Πρωινό, με αντίστοιχο τρόπο, όπως και στα πλαίσια του Tinos Food Paths 2015, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου (Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ.) θα συμμετάσχει στην 11η διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής εστίασης, HO.RE.CA. 2016 στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου (HALL 4, περίπτερο Α19-Β20). Η έκθεση θα λάβει χώρα στο metropolitan expo από 12/2 εως 15/2/2016 (10:00 π.μ. – 08:00 μ.μ.).

Η Τήνος θα είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο περίπτερο του ΞΕΕ. Εκτός από την καθημερινή έκθεση των τοπικών προϊόντων στο περίπτερό μας, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα από 18:00 μ.μ. έως 19:00 μ.μ. θα υπάρξει παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού του νησιού της Τήνου, η οποία θα γίνει σε μορφή μπουφέ και ζωντανής μαγειρικής.

Ο Σύλλογος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να δώσουν το παρόν, ενισχύοντας με την παρουσία τους την κίνηση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το «ελληνικό πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.