Τμήμα Εμπορίου Κυκλάδων

Παραγγελίες τροφίμων εξ αποστάσεως στη Σύρο

  • Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020 - 22:28

Στο πλαίσιο ερωτήσεων που έχουν καταγραφεί στην Υπηρεσία μας και εξ' αυτού ανάγκης ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού αλλά και για λόγους λήψης μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Τμήμα Εμπορίου Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι κατόπιν σχετικής έρευνας συγκέντρωσε τα παρακάτω στοιχεία επιχειρήσεων λιανικής πώλησης τροφίμων (Υπεραγορές Τροφίμων, Οπωροπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Κρεοπωλεία κ.α ) για το νησί της Σύρου που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως και παραδίδουν τα αγαθά αυτά στο Σπίτι.

Παρακαλούνται όποιες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς οι οποίες δεν αναφέρονται αλλά επιθυμούν να αναγράφονται στην παρούσα λίστα, να επικοινωνούν στα τηλέφωνα ή και στα κάτωθι e-mail της Υπηρεσιας μας προκειμένου να ενημερώνονται τα στοιχεία.

Ομοίως αν κάποια επιχείρηση επιθυμεί να τροποποιήσει τις αναγραφόμενες πληροφορίες να επικοινωνεί με τους ίδιους τρόπους με την Υπηρεσία μας.

Οποιαδήποτε σχετιζόμενη επιχείρηση παρατηρεί ή αντιμετωπίζει ελλείψεις αγαθών – προϊόντων, στην εφοδιαστική αλυσίδα , παρακαλούμε να μας ενημερώνει άμεσα ώστε να προωθούνται τα στοιχεία στο Εποπτεύων Υπουργείο .

Στοιχεία Εικοινωνίας

Τηλ : 2281088742

e-mail : dak@1730.syzefxis.gov

daktemk@1730.syzefxis.gov.gr

kostasmourselas@1730.syzefxis.gov.gr

Για την υποβοήθηση σας παρακαλούμε συμπληρώνετε τα πεδία από την επισυναπτόμενη φόρμα και αποστέλνετέ την στην Υπηρεσία μας.