Εκλογές και νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου

  • Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 - 16:32

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου διεξήγαγε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του.

Η ημερομηνία της διεξαγωγής των εκλογών ήταν η 5η Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη, στον πρώτο όροφο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Στη διαδικασία των εκλογών και καθ’ όλη τη διάρκειά τους, έδωσαν το παρών και εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Σύρου, προσφέροντας στα μέλη του συλλόγου μας που έσπευσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία , είδη για την προστασία τους όπως μάσκες και αντισηπτικά.  Με αυτή την παράλληλη δράση, δόθηκε και ένα μήνυμα για την σωστή και ορθή τήρηση των μέτρων και των κανόνων υγιεινής που όλοι θα πρέπει να ακολουθούμε την περίοδο αυτή.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Περιφερειακό

Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Σύρου για την θερμή και άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά και τα μέλη – εμπόρους και επιχειρηματίες – που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές.

Από τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών η νέα σύνθεση του Δ/Σ είναι η εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ: ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ ΡΕΝΑΤΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έχει να διεκπεραιώσει σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κλάδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Βεβαιώνουμε τους συναδέλφους του κλάδου, ότι κύριο έργο μας θα είναι να σκύψουμε εντατικά και μεθοδικά πάνω από τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του νησιού μας, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Είμαστε πάντα στην διάθεση όλων, μελών του συλλόγου και μη, ώστε να συμμετέχουμε στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει αλλά και στην υλοποίηση έργων και σχεδίων στο μέλλον.