Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης

'Εγκαιρος προγραμματισμός ακτοπλοϊκών δρομολογίων για την Ανάφη

  • Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021 - 18:35

Πριν από λίγο ενηµερωθήκαµε πως τα δροµολόγια του επιβατικού πλοίου «Πρέβελη», σήµερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, από Πειραιά, προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-ΗράκλειοΣητεία-Κάσο- Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και την Κυριακή 09/05/2021 από Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι- Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ηράκλειο-Ανάφη- Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά θα παραµείνουν ανεκτέλεστα.

Δεν ενηµερωθήκαµε όµως για το ποιο επιβατικό πλοίο θα το αντικαταστήσει το δροµολόγιο, καθώς όπως θεωρούµε ότι γνωρίζετε είναι το µοναδικό πλοίο που µας συνδέει µε τον Πειραιά, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο, δηλαδή λιµάνια όπου περιµένουµε προµήθειες, φάρµακα, είδη πρώτης ανάγκης, ταχυδροµείο και ταχυµεταφορές και φυσικά επιβάτες µε οχήµατα. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία και δε µπορούν να έρθουν καθηγητές και self-test.

Οι επιχειρήσεις που αγκοµαχούν να ανοίξουν περιµένουν προµήθειες και προσωπικό. Μεταφορικές µε εξοπλισµό ακυρώθηκαν. Είναι απαράδεκτο να αναλαµβάνετε µια γραµµή και να µην µπορείτε να την υποστηρίξετε. Παρακαλούµε την άµεση ενηµέρωση για την αντικατάσταση του επιβατικού πλοίου, όπως προβλέπει ο νόµος. Με εκτίμηση, Η Πρόεδρος, Ευθυμία Καλογεροπούλου Και το ΔΣ ΕΤΕΑ