Προσπάθεια διάρρηξης μηχανήματος πόσιμου νερού water shop

  • Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:17

Το Water Shop Σύρου ενημερώνει σχετικά με την προσπάθεια διάρρηξης και καταστροφή του μηχανήματος πόσιμου νερού που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία πλησίον του Ι.Ν. Αναστάσεως:

«Σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι άγνωστοι χθές το βράδυ έσπασαν το μηχάνημα του νερού προσπαθώντας να πάρουν τα κέρματα που είχε μέσα. Προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και  άνοιξαν και μια τρύπα στον χώρο των κερμάτων πιθανόν με σιδηρολοστό ή και με κάποιο άλλο ισχυρό εργαλείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταστρέψουν το μηχάνημα χωρίς να καταφέρουν τελικά  να ανοίξουν την πόρτα με την ειδική κλειδαριά ασφαλείας απλά την κατάστρεψαν το ίδιο και τον χώρο των κερματοδεκτών.

Είναι πραγματικά κρίμα και ανεγκέφαλο τελείως να καταστρέφουν ένα μηχάνημα που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ  για να βρουν πιθανώς λίγα κέρματα που υπάρχουν μέσα, αφου τα συγκεκριμένα μηχανήματα αδειάζονται τακτικώς για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και βέβαια τωρα θα ταλαιπωρούνται πάλι οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας της συγκεκριμένης περιοχής που χρόνια ήθελαν κοντά τους ένα τέτοιο μηχάνημα και θα πρέπει να πηγαίνουν πάλι μακριά σε άλλα μηχανήματα».

 

Ετικέτες: