Βράβευση της Zozefinos Syros Catering στα Tourism Awards για την ψηφιακή παρουσία και την ποιότητα των προϊόντων της

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 - 12:41
Άγγελος Βακόνδιος, Στέφανος Βακόνδιος, Φλώρα Σίμου, Ιωσηφίνα Βακονδίου

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ελληνικού τουρισμού για το 2024, η Zozefinos Syros Catering ξεχώρισε και απέσπασε βράβευση στα φετινά Tourism Awards σε διοργάνωση της Boussias για την ψηφιακή παρουσία της, την ποιότητα των προϊόντων της και το καινοτόμο αφήγημα επικοινωνίας «Από τη Φάρμα μας στο Πιάτο σας». Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύθηκε στην κατηγορία «Brand Greece – Greek Food/Superfood Product» με τη διάκριση «Digital Innovation in Farm to Fork Catering».

Σε μια λαμπερή τελετή με προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα, η Zozefinos Syros Catering απέσπασε το τιμητικό βραβείο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν οι πιο σημαντικές πρωτοβουλίες για τον ελληνικό τουρισμό. Με επίκεντρο την ελληνικότητα και τη βιωσιμότητα, επιβραβεύτηκαν οι πρωτοπόροι και καινοτόμοι στο επιχειρείν του ελληνικού τουρισμού. Ο θεσμός των Tourism Awards τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στόχος μας είναι να χτίσουμε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, ώστε να είναι συνυφασμένη με το ποιοτικό φαγητό, τις αυθεντικές πρώτες ύλες, την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα, τη σημασία στη λεπτομέρεια και τη σωστή εξυπηρέτηση. Η τιμητική αυτή βράβευση μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να αναπτύσσουμε τη δουλειά μας.