Συναυλία έκπληξη στο χώρο του ναυπηγείου με την Πέγκυ Ζήνα

Ο Όμιλος ΟΝΕΧ φέρνει το 61ο Ράλλυ Αιγαίου στη Σύρο

  • Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 - 15:44

Επίσημη "εκκίνηση" για το Aegean Rally και την ΟΝΕΧ, σε μια συνάντηση με χρώμα αιγαίου και άρωμα Σύρου.

Σε μια βραδιά ειδικά αφιερωμένη στη μεγάλη διοργάνωση της Ιστιοπλοΐας, ο Όμιλος ΟΝΕΧ, ο ΠΟΙΑΘ και η Jotun Hellas προσκάλεσαν έγκριτους δημοσιογράφους από τον χώρο της ναυτιλίας και του αθλητισμού να γνωρίσουν τα πρόσωπα που αποτελούν πυλώνες του διεθνούς αίγλης ιστιοπλοϊκού θεσμού και να μάθουν αναλυτικά για τη νέα σελίδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Τη φιλοξενία της βραδιάς και το γεύμα γεμάτο κυκλαδίτικες γεύσεις ανέλαβε το CASTA DIVA.

Το Συριανής ιδιοκτησίας εστιατόριο στο Κολωνάκι, έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, έχει κατορθώσει να είναι ένας σημαντικός «πρεσβευτής» της γαστρονομικής κουλτούρας του νησιού.

Για πρώτη φορά φέτος, στην 61η διοργάνωσή του το Ράλλυ Αιγαίου συγκεντρώνει το σύνολο των διαδρομών του σε ένα και μόνο νησί, τη Σύρο. Η πρωτοβουλία ανήκει φυσικά στον Όμιλο ΟΝΕΧ και στην επιμονή του Πάνου Ξενοκώστα να αναδείξει τις ομορφιές του νησιού και την τεράστια πολιτιστική του κληρονομιά.

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου αποτελεί τον ιστορικότερο ιστιοπλοϊκό θεσμό της χώρας, προσελκύοντας λάτρεις της θάλασσας και του αθλήματος από όλον τον κόσμο, καθώς και τους διεθνείς προβολείς πάνω του. Από την Παρασκευή 19 έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, τα φώτα θα είναι στραμμένα στη Σύρο και χιλιάδες επισκεπτών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τις εντυπωσιακές διαδρομές σε κάθε άκρη του νησιού, πληθώρα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Όμιλος ΟΝΕΧ, στοχεύοντας στην ανάδειξη πολιτιστικών πλευρών και επιλογών που συνδυάζονται άριστα με την κουλτούρα της περιοχής και την ελληνική ταυτότητα.

Για πρώτη φορά συναυλία στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα θα πραγματοποιήσει συναυλία, εντός των εγκαταστάσεων του Νεωρίου, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστής λάμψης βραδιά με την υπογραφή της ΟΝΕΧ. Για πρώτη φορά μια τέτοια δράση λαμβάνει χώρα εντός των ναυπηγικών εγκαταστάσεων, επανασυστήνοντας το χώρο ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού, λίγους μήνες μετά τη δήλωση του Πάνου Ξενοκώστα, ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων Ναυπηγείων της χώρας (Σύρου & Ελευσίνας) ότι: «Βιομηχανία, τουρισμός και πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και σύντομα θα δείξουμε σε όλους το πως».
Μέσα από τις συνεχείς δράσεις του Ομίλου, ο κ. Ξενοκώστας αποδεικνύει ότι είναι πολλά περισσότερα από ένας απλός επενδυτής. Η διαρκής παρουσία του στο νησί, οι συνεχείς προσφορές στον τόπο και η επιμονή του μαζί με τις ιστορικές γιάρδες να αναγεννηθεί και ο τόπος της Σύρου, αποδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο ότι ήρθε για να γίνει κομμάτι της ταυτότητας του νησιού.

Αυτήν τη χρονιά, με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων να έχουν προηγηθεί στην Σύρο, με την υποστήριξη της ΟΝΕΧ, όπως τα Βικέλεια μια διοργάνωση αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα, εμπνευστή της αναβίωσης των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, Δημητρίου Βικέλα, ο Πρόεδρος της ΟΝΕΧ διεκδίκησε το εμβληματικό Ράλλυ Αιγαίου να πραγματοποιήσει το σύνολο των διαδρομών του στο νησί. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Βλέποντας την περσινή διοργάνωση και γνωρίζοντας προσωπικά τους ανθρώπους που τη στηρίζουν ήθελα να γίνω κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Μιλήσαμε, συμφωνήσαμε, τα βρήκαμε και με τον ΠΟΙΑΘ και τον Πρόεδρο, κ. Μαραγκουδάκη, αλλά και με τη Μεγάλη Χορηγό JOTUN και εδώ μπροστά σε όλους σας, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά που για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια διοργάνωσης, άλλαξαν τους κανονισμούς, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας τη Σύρο μας».

Ετικέτες: