Στόχος της επιχείρησης η ανταποδοτική σχέση με την τοπική κοινωνία του νησιού

Λαμπερά εγκαίνια για το κατάστημα του Κωτσόβολου στη Σύρο

  • Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024 - 06:18

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος Κωτσόβολος στη Σύρο, τα οποία έλαβαν χώρα το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα της εταιρείας,  επί της οδού Αεροδρομίου 22 , στο Κάτω Μάννα, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της “Τυποκυκλαδικής”, έρχεται για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, τόσο στους κατοίκους της Σύρου, όσο και στους επισκέπτες του νησιού.

Άλλωστε, όπως δηλώνουν και στην “Κοινή Γνώμη”, η περιφερειακή διευθύντρια του καταστήματος, Φωτεινή Ζούλα και η brand marketing lead του Κωτσόβολος, Λένα Γκολόση, στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη μιας αμφίδρομης σχέσης με την τοπική κοινωνία της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του καταστήματος, είχαν την ευκαιρία απολαύσουν  ένα κορυφαίο opening party με μοναδικά happenings, πλούσια δώρα και εκπλήξεις, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα σπιτιού και τεχνολογίας έως 40% φθηνότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και από σήμερα 10 Ιουνίου έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου, οι καταναλωτές με τις αγορές τους θα κερδίζουν δωροεπιταγές επόμενης αγοράς, ενώ μέχρι 7 Ιουλίου θα υπάρχει δώρο 500 bonus πόντους στην πρώτη αγορά με κάρτες Bonus της Alpha Bank.

“Να χτίσουμε μία αμφίδρομη σχέση με τους κατοίκους του νησιού”

Η εταιρεία Κωτσόβολος, σύμφωνα με το επενδυτικό της πλάνο, στοχεύει στην πλήρη γεωγραφική κάλυψη τόσο της ηπειρωτικής, όσο και της νησιωτικής χώρας.

Η Κωτσόβολος γίνεται μέρος της κοινωνίας της Σύρου, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να προσφέρει άρτια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και ολοκληρωμένες λύσεις που κάνουν τη διαφορά μέχρι το τελευταίο μίλι, ώστε να είναι μία «αλυσίδα αξίας» που συμβάλλει έμπρακτα σε μία καλύτερη ζωή για όλους.

“Γενικότερα στην Κωτσόβολος θέλουμε να ενισχύσουμε το δίκτυο καταστημάτων μας και συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πλάνο με το κατάστημα στη Σύρο, στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, θέλοντας να γίνουμε ένα με την τοπική κοινωνία. Με διάφορους τρόπους, είτε με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είτε με διάφορους άλλους τρόπους που θα γίνουν γνωστοί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί ετοιμάζουμε πάρα πολλά πράγματα”, δηλώνει στην εφημερίδα η κα. Λένα Γκολόση, brand marketing lead του Κωτσόβολος.<

Μάλιστα, όπως τονίζει, το άνοιγμα του καταστήματος στη Σύρο δεν αποσκοπεί μόνο να προσφέρει προϊόντα που είναι χρήσιμα και χρειάζεται κάθε νοικοκυριό ή επιχείρηση.

“Ανοίγουμε ένα κατάστημα για να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία να έχει μία καλύτερη ζωή, με όλους τους τρόπους που μπορούμε. Έχουμε, άλλωστε, πολλά προγράμματα που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως είναι το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», που δίνουμε οικιακές συσκευές σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, αλλά και τη δράση «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», που θέλουμε τα καταστήματά μας να είναι προσβάσιμα σε όλους τους ανθρώπους”, επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η κα. Φωτεινή Ζούλα περιφερειακή διευθύντρια καταστήματος Κωτσόβολος κάνει γνωστό πως στο νέο κατάστημα της Σύρου απασχολούνται 13 άτομα, τα οποία όλα είναι από την τοπική κοινωνία του νησιού.

“Ως εταιρεία θα μπορούσαμε να φέρουμε στο νησί υπαλλήλους μας από την Αθήνα, με ίσως μεγαλύτερη εμπειρία και ως κατάστημα να είναι καλύτερα δομημένο, ωστόσο παρόλα αυτά εμείς ως επιλογή μας αποφασίσαμε να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και να προσλάβουμε ανθρώπους που μένουν μόνιμα στο νησί. Όλοι οι υπάλληλοι εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα για σχεδόν 3 μήνες, με όλα τα έξοδα τους πληρωμένα από την εταιρεία, της διαμονής τους, αλλά και της σίτισης τους. Ακόμα και για το εκπαιδευτικό τους κομμάτι, όλοι οι εργαζόμενοι από τη Σύρο πληρωνόντουσαν κανονικά”, δηλώνει η κα. Ζούλα.

Τέλος, να επισημανθεί ότι, με έκταση 1.110 τ.μ., το κατάστημα της Σύρου φιλοξενεί μία τεράστια γκάμα προϊόντων σπιτιού και τεχνολογίας, Quick point για την άμεση παραλαβή των ηλεκτρονικών παραγγελιών, Service point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets και laptops μέσα σε μόλις μία ώρα, καθώς και Pay Express στα ταμεία του.