Κλειστά σχολεία στη Νάξο στις 23 Δεκεμβρίου με απόφαση της δημοτικής Αρχής

Αποξήλωση στέγης αμιάντου

Οι εργασίες αφαίρεσης και αποξήλωσης της στέγης αμιάντου από το 2ο Δημοτικό σχολείο στη Χώρα Νάξου πρόκειται να υλοποιηθούν στις 23 Δεκεμβρίου μετά από απόφαση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Πρόκειται για ένα σοβαρό αίτημα μηνών που είχε τεθεί στο προσκήνιο και για το οποίο η δημοτική Αρχή Νάξου είχε εγγυηθεί ότι θα αντιμετωπίσει, προχωρώντας στην αποξήλωση της στέγης.

Επτά σχολικές μονάδες για λόγους υγείας

Στην απόφαση που έλαβε ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, τονίζεται ότι εκτός από το σχολείο στο οποίο θα συντελεστούν οι εργασίες, κλειστά θα παραμείνουν άλλα έξι σχολεία (όχι μόνο λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων), τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του 2ου Δημοτικού σχολείου, οι μαθητές των οποίων θα ενημερωθούν αναλυτικά από τους διευθυντές για το έργο που θα γίνει.

Συγκεκριμένα, τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν όπως αναφέρονται στην απόφαση έχουν ως εξής: 2ο Δημοτικό σχολείο, 4ο Δημοτικό σχολείο, 1ο Νηπιαγωγείο, 6ο Νηπιαγωγείο, 7ο Νηπιαγωγείο, Γενικό Λύκειο Νάξου και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του νησιού (ΚΔΑΠ).

Ετικέτες: