Όλη η γη ένα χωριό

  • Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2014 - 06:10

Με ανοιξιάτικη διάθεση, το Νηπιαγωγείο του Φοίνικα καλεί για τρίτη συνεχή χρονιά γονείς και παιδιά να γιορτάσουν παρέα, με ένα μοναδικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Η 3η ανοιξιάτικη γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 15:00 στο προαύλιο του νηπιαγωγείου, όπου ολόκληρη η γη θα έχει χωρέσει σε ένα μικρό, αλλά πολύχρωμο και χαρούμενο χωριό. Η γενική είσοδος είναι δύο ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου. Στο πλαίσιο αυτό θα λειτουργήσει επίσης παζάρι φυτών και αντικειμένων.

Στόχος της γιορτής είναι να διασκεδάσουν οι επισκέπτες και να γίνουν όλοι μαζί παιδιά. Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές θα παίξουν παιχνίδια, θα ζωγραφίσουν, θα δημιουργήσουν κατασκευές, θα διδαχτούν τη τέχνη της ζωγραφικής προσώπου και θα κάνουν βόλτες στο χωριό με άμαξες. Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις κατασκευές και τις δημιουργίες των παιδιών τους μέσα από ''τη περιήγηση στο σύμπαν'' που θα ακολουθήσει στο πλανητάριο του σχολείου.

Όλοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν τη προσπάθεια του νηπιαγωγείου του Φοίνικα, το οποίο φιλοδοξεί για μία ακόμη φορά να χαρίσει μία ξέγνοιαστη Κυριακή σε μικρούς και μεγάλους, με κυρίαρχα συστατικά το γέλιο, την αγάπη, αλλά και τη θέληση για δημιουργία.

 

Ετικέτες: