Συνεργασία Λασαλιανών σχολείων και σχολείων των Ουρσουλινών

  • Παρασκευή, 12 Μαΐου, 2017 - 14:36

Το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο "Ο Άγιος Γεώργιος", ενημερώνει σε σχέση με τη συνεργασία, ανάμεσα στα Λασαλιανά σχολεία της χώρας.

Συγκεκριμένα, από το ΙΔΣ, σημειώνονται τα εξής:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι, συνεργάτες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία που εγκαινιάζεται από το σχολικό έτος 2017-2018 ανάμεσα στα σχολεία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού La Salle Ελλάδας και τα σχολεία των Ουρσουλινών.

Δύο μεγάλοι, διεθνείς και ιστορικοί εκπαιδευτικοί οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Ελλάδα, στο ξεκίνημα μιας νέας δυναμικής πορείας στον χώρο της εκπαίδευσης, συνεργαζόμενοι διοικητικά, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά, διατηρώντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσφορά, η παράδοση και η ιστορία του κάθε εκπαιδευτηρίου, τόσο των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολών “ΔΕΛΑΣΑΛ” όσο και των Αδελφών Ουρσουλινών, ώστε να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα.

Με μια καρδιά, μια δέσμευση, με έναν στόχο, αυξάνοντας με νέα μέλη τη μεγάλη μας οικογένεια, συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε, να δημιουργούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα παιδιά, στους νέους και στις οικογένειές τους που μας έχουν εμπιστευθεί.

 

Εκ μέρους

των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολών

Εκ μέρους

των Αδελφών Ουρσουλινών

 

Frère Jean-Paul Aleth

 

 

Provincial des F.E.C. de France

Προϊστάμενος των λασαλιανών σχολείων Γαλλίας& Ελλάδας

 

Σταυρούλα Κανελλοπούλου

 

 

Πρόεδρος του Συμβουλίου

Λασαλιανής Αποστολής

στην Ελλάδα

 

Sœur Marie-Thérèse Le Goc

 

 

Conseillère générale

pour la Grèce