Νέα τμήματα Δια Βίου Μάθησης στη Μύκονο

  • Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019 - 06:26

Ο Δήμος Μυκόνου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκινούν νέο κύκλο προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μυκόνου θα δημιουργηθούν αρχικά τα παρακάτω προγράμματα: Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Εξαρτήσεις και Πρόληψη, Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2), Επιχειρηματικότητα και Τουριστική-Πολιτιστική Ανάπτυξη, Οικιακή παραγωγή οίνου, ποτών και ηδύποτων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (μπορείτε να την βρείτε στο www.mykonos.gr) με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Σημειώνεται ότι, τον νέο χρόνο, θα ανακοινωθεί η έναρξη νέων προγραμμάτων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μυκόνου: Τηλ.: 2289027190 (Υπεύθυνος υπάλληλος: Αντώνης Ρουμελιώτης) –  email:deppam@otenet.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.