Εγκαίνια των νέων γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου

  • Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2020 - 15:57

Στον πρώτο όροφο του κτιρίου της Πειραϊκής στεγάζονται πλέον οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες μεταφέρθηκαν από το γωνιακό κτίριο επί της οδού Ομήρου και Εστίας.

Τον αγιασμό για τα εγκαίνια των νέων γραφείων, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία του Καθολικού Επισκόπου Σύρου Σεβ. π. Πέτρου Στεφάνου, του Βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Συγκοινωνιών Κυκλάδων, Μάρκου Δαδάου, της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ειρήνης Δράκου, του διοικητικού προσωπικού της υπηρεσίας και εκπαιδευτικών.

Στον χαιρετισμό της, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Μαρκέλλα Παραμυθιώτου εξέφρασε τη χαρά της για τη μετακόμιση της υπηρεσίας σε έναν σύγχρονο και πιο λειτουργικό χώρο. Από την πλευρά τους, οι Επίσκοποι των δύο Εκκλησιών ευχήθηκαν στη Διεύθυνση να συνεχίσει το δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο της κι αφού δώρισαν στην προϊσταμένη μία εικόνα της Παναγίας ξεναγήθηκαν στους χώρους.

Αναλυτικότερα, στην αυριανή έκδοση της "Κοινής Γνώμης".