Παρατείνεται η πασχαλινή δράση του Νηπιαγωγείου Φοίνικα έως και 16 Μαΐου

  • Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021 - 14:43

Έπειτα από παράκληση αρκετών "μικρών" και "μεγάλων" πεζοπόρων του νησιού και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την πασχαλινή δράση του νηπιαγωγείου  «Όμορφες πεζοπορίες στα ξωκλήσια του νησιού μας. Αναζήτησε και εσύ το Πασχαλινό αβγό», ανακοινώνεται η παράταση της δράσης ως και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021.

         Την Κυριακή 16  Μαΐου τα  πασχαλινά αβγά που επιμελήθηκαν εικαστικά τα παιδάκια του νηπιαγωγείου μας θα επιστρέψουν στα χέρια τους. Ωστόσο,  τα μονοπάτια, η ομορφιά της φύσης και τα εξωκκλήσια θα περιμένουν τον επισκέπτη κάθε εποχή του χρόνου προσφέροντας την εμπειρία της πεζοπορίας και της εξερεύνησης.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενθουσιώδη συμμετοχή σας και σας ενημερώνουμε ότι οι διαδρομές αυτές θα παραμείνουν σηματοδοτημένες και χαρτογραφημένες στο εξής.
Επιπλέον, στόχος του νηπιαγωγείου μας είναι η διεύρυνση του δικτύου  διαδρομών – μονοπατιών για μικρά παιδιά και οικογένειες σε συνεργασία με την Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου και άλλους φορείς.  Διαδρομών περιβαλλοντικού & πολιτισμικού ενδιαφέροντος, της τόσο ιδιαίτερης φύσης και ιστορίας της Σύρου.

Σημαντική υπενθύμιση : To αβγό - καλλιτέχνημα, ο γρίφος που είναι τοποθετημένος στην είσοδο κάθε εξωκκλησιού καθώς και τα στοιχεία της ειδικής σήμανσης των μονοπατιών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποσπώνται ή να μετακινούνται. Παραμένουν ακριβώς στο σημείο που τα βρήκαμε για τον επόμενο συμμετέχοντα. Ειδικότερα το «Πασχαλινό αβγό» πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στα χεράκια του δημιουργού του.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!

Καλή  “νέα αρχή” σε όλα τα παιδάκια που επιστρέφουν στο σχολείο τους!!! 

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Διδασκόντων Ν/Γ Φοίνικα