Ευχαριστήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Δέσποινα Παρασκευαΐδου

  • Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2023 - 19:19

Το ΤΜΣΜΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Δέσποινα Παρασκευαΐδου για τη διαχρονική στήριξή της. 

Η ανακοίνωση

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων (ΜΣΠΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς την κα Δέσποινα Παρασκευαϊδου, κάτοικο Ερμούπολης Σύρου, για την ευγενική της δωρεά της προς την πρωτεύσασα απόφοιτο του Τμήματος, κα Κυριακή Μπατζαλή, στην τελετή καθομολόγησης της 15ης Μαΐου που έλαβε χώρα στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, ύψους 1.000€.

Εκ μέρους της δωρήτριας έχουν απονεμηθεί συνολικά 14 βραβεία σε αριστεύσαντες/σες αποφοίτους του Τμήματος (συνολικού ύψους 13.500€) από το 2018 έως σήμερα, και βραβεία διδασκαλίας (συνολικού ύψους 28.500€) σε συμβασιούχους διδάσκοντες του Τμήματος κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2020-21, 2021-22 και 2022-23. Η προσφορά της κας Δέσποινας Παρασκευαΐδου συνεχίζεται από το νέο ακαδημαϊκό έτος με τη μορφή ενός 5ετούς προγράμματος υποτροφιών και βραβείων προς φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος συνολικής αξίας 35.000€, όπως και βραβείων διδασκαλίας σε συμβασιούχους διδάσκοντες συνολικής αξίας και 15.000€. Τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν έμπρακτα τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας και τις οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Και αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ευχή μας το παράδειγμα της κας Παρασκευαϊδου να βρει μιμητές στην κοινωνία της Σύρου αλλά και ευρύτερα.

Εκ μέρους του Τμήματος ΜΣΠΣ

Αν. Καθηγητής, Παναγιώτης Κουτσαμπάσης

Πρόεδρος Τμήματος ΜΣΠΣ