Σύρος: Βράβευση του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning

  • Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:01

Το 1ο Γυμνάσιο Σύρου-Πειραματικό βραβεύτηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για το συνεργατικό Ευρωπαϊκό έργο eTwinning “Our Cultural and Sustainable Heritage: A journey through countries of Europe», το οποίο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2023- 2024 σε συνεργασία με σχολεία-μέλη eTwinning της Πολωνίας, Γερμανίας, Αυστρίας και Ελλάδας, καθώς και σε σύνδεση με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο του σχολείου.

Η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning, η οποία απονεμήθηκε στη συντονίστρια του έργου Ισαβέλα Τσιαντούλα (εκπαιδευτικό ΠΕ06-Αγγλικών), αποτελεί αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των «eTwinning» δραστηριοτήτων που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί, κ.κ. Βασιλική Καραμπέρη (ΠΕ81/ΠΕ08), Μαρία Κονδύλη (ΠΕ02), Βασιλεία Κοντέλη (ΠΕ02), Αναστάσιος Κορωναίος (ΠΕ07) και Ισαβέλα Τσιαντούλα (ΠΕ06), και οι μαθητές/τριες Α’, Β’, Γ’ τάξης- μέλη του Ευρωπαϊκού Ομίλου, καθώς και οι μαθητές/τριες του τμήματος Β1 κατά το σχολικό έτος 2023-2024.

Παρατίθεται σύντομη διαδραστική παρουσίαση των δράσεων και των αποτελεσμάτων του έργου:

https://www.canva.com/design/DAGLZTUb8s8/QeQ6KeIgnv-bsre3dg8uMQ/view

Τα αποτελέσματα του συνεργατικού Ευρωπαϊκού έργο eTwinning είναι επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του έργου: https://etwinningourculturalandsustainableheritage.wordpress.com/