Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αντιπροσωπεία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου του JILIN

  • Σήμερα - 13:05

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητής Δημήτρης Παπαγεωργίου, και ο Αντιπρύτανης Διεθνοποίησης, Εξωστρέφειας και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Ευστράτιος Γεωργούλας, υποδέχθηκαν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στη Μυτιλήνη, έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πενταμελή κινέζικη αντιπροσωπία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου του Jilin.

Στην Αίθουσα της Συγκλήτου, η ξένη αντιπροσωπία αποτελούμενη από τον Καθηγητή Zhang Dianfeng , Γραμματέα του Κόμματος της Επιτροπής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου του Jilin, τον κ. Cui Chun, Διευθυντή του Γραφείου Διεθνών Συνεργασιών και Ανταλλαγών, τον Καθηγητή Li Wei, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Ζωής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου του Jilin, καθώς και διοικητικά στελέχη, ευχαρίστησαν θερμά την Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την πρόσκληση που τους απηύθυνε, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τη δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων, καθώς και τη δυνατότητα νέων ακαδημαϊκών και ερευνητικών συνεργασιών και πρωτοβουλιών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) στο πλαίσιο της στρατηγικής Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.