Η Πάρος απαντάει με απεργίες και διαδηλώσεις

  • Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2014 - 06:10

Οι φωνές της Πάρου ενώνονται στις 26 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί και υλοποιούν την απόφαση του Δημοψηφίσματος που ελήφθη από χιλιάδες πολίτες της Πάρου για απεργία από την εργασία, αποχή του κόσμου από οποιεσδήποτε καταναλωτικές δραστηριότητες και των παιδιών από την εκπαιδευτική διαδικασία, προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το λιμάνι της Παροικιάς.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου στηρίζει την κινητοποίηση και καλεί σύσσωμο το εκπαιδευτικό σύστημα, τους γονείς και τους μαθητές να υποστηρίξουν με τη σειρά τους τη προσπάθεια αυτή.

Στην προγραμματισμένη διαδήλωση θα συμμετάσχει και το ΚΤΕΛ Πάρου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα δρομολόγια Αστικής και Υπεραστικής Συγκοινωνίας. Θα λειτουργήσουν μόνο για την δωρεάν μεταφορά των πολιτών και των μαθητών προς και από τη συγκέντρωση στο Λιμάνι, όπου θα είναι το σημείο συνάντησης των διαδηλωτών.

Πριν όμως τη πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας, σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των φορέων της Πάρου και της Αντιπάρου, παρουσία όσων πολιτών επιθυμούν, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου του νησιού, με κεντρικό θέμα την προετοιμασία της διαδήλωσης.

Η Γραμματεία του Συντονιστικού για την Υγεία ζητά τη συμμετοχή όλων στη προσπάθεια αυτή και θεωρεί σημαντικό να κατέβουν όλοι μαζί ενωμένοι.

Ετικέτες: