Σεμινάριο ζωής

  • Τετάρτη, 5 Μαρτίου, 2014 - 06:10

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί σήμερα στις 5:30 μ.μ. όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο του κορυφαίου καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων και ειδικό σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού δρ. Αντώνη Κατσαλή, με θέμα '' Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους''. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο. Πρωτοποριακό θεωρείται ότι το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν και άλλα νησιά όπως Άνδρος, Θήρα, Μύκονος, Μήλος, Πάρος, Νάξος και Τήνος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προβληματίσει τον κόσμο για το τι οδηγεί κάποιον στο να πετύχει ή να αποτύχει τους στόχος του. Επίσης ευελπιστεί να αφυπνίσει τον κόσμο, με σκοπό να αντιληφθεί ότι μέσα από τις καθημερινές δυσκολίες έχει οδηγηθεί σε μια αρνητική στάση ζωής. Μέσα από το σεμινάριο ο καθηγήτης Κατσαλής θα προσπαθήσει να προτείνει χειροπιαστές λύσεις και αποδοτικούς τρόπους εκμετάλλευσης των ευκαιριών, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Ετικέτες: