Η ΚΕΠΟΜ διεκδικεί την εκλογή

  • Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2014 - 06:10

Δυναμικά κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου με την Άννα Καμμή, έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, των προβλημάτων που υπάρχουν, αλλά και της σημαντικής καμπής που βρίσκεται η Μύκονος. Η ΚΕΠΟΜ στηρίζει τις δημοκρατικές φωνές με συνείδηση και όρεξη για δουλειά και απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένους πολίτες που συνειδητά θα αγωνιστούν, θα αντισταθούν και θα διεκδικήσουν τα εκάστοτε αιτήματα.

Επίσης καλεί τους πολίτες να γίνουν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ευημερίας και ανάπτυξης της Μυκόνου.

Στην τοποθέτηση της η ΚΕΠΟΜ αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για να διαφυλαχτούν τα κεκτημένα τόσων χρόνων, αλλά και να υπάρξει αντίσταση απέναντι σε όσους στέκονται εμπόδιο στην εθνική και τοπική ευημερία της χώρας. Στη συνέχεια θίγει τις οπισθοδρομικές τακτικές, οι οποίες μέσα από υποκινούμενες συμμαχίες, επιδιώκουν το προσωπικό συμφέρον και τη διαιώνιση της υπάρχουσας θλιβερής κατάστασης. Από τη τοποθέτηση του ο συνδυασμός έδειξε την πεποίθηση του για τις δυνατότητες του νησιού να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της ΚΕΠΟΜ οι θέσεις της είναι δημοκρατικές και σαφείς, με γνώμονα το κοινό καλό των πολιτών και του τόπου. Τις θέσεις αυτές προσυπογραφεί η Άννα Καμμή, η οποία συνεχίζει να διατηρεί τα ινία του συνδυασμού.

Τέλος τονίζεται ότι πρέπει να ενδυναμωθούν οι άμυνες και η δύναμη των ενεργών πολιτών και ότι ήρθε ο καιρός να ψηφίσουν με την καρδιά τους και να γυρίσει ο λαός της Μυκόνου σελίδα.

Μια σημαντική προσωπικότητα

Όσον αφορά στην επικεφαλής του συνδυασμού, Άννα Καμμή, είναι γνωστή για τις πεποιθήσεις της, μιλά για την υποχρέωση όλων να συμμετάσχουν στα κοινά και να αναλαμβάνει ο καθένας τις δικές του ευθύνες στην κοινωνία και όχι να περιμένει τον από μηχανής θεό να του λύσει τα προβλήματα. Η ίδια έχει υπάρξει πάντα ενεργή στην κοινωνία και δεν έχει φοβηθεί ποτέ τις ευθύνες. Τέλος η συμμετοχή της στην ΚΕΠΟΜ είναι με στόχευση στον αγώνα για τον εκδημοκρατισμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης και το συμμάζεμα του δήμου Μυκόνου.

Ετικέτες: