Με Κ. Κουκά η Ειρήνη Γρυπάρη

Εκ νέου υποψήφια

  • Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2014 - 06:10

Η Δημαρχεύουσα Μυκόνου Ειρήνη Γρυπάρη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά, «Πρωτοβουλία Δράσης».

Στην ανακοίνωση της η ίδια ευχαρίστησε τους δημότες της Μυκόνου για τα τόσα χρόνια στήριξης και εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπο της. Η ίδια δήλωσε ότι υπηρέτησε τα κοινά είτε μέσα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου είτε από τη θέση της Δημάρχου, όπου αναγκάστηκε να καλύψει τις κενές θέσεις των δύο Αντιδημάρχων, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό των πολιτών και του νησιού. Στη συνέχεια έδειξε την πεποίθηση της ότι κατά τα δικά της πιστεύω ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσης της και πολιτεύθηκε με ''σωφροσύνη'' και αγωνίστηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο δήμος, απέχοντας από τις παραταξιακές εύνοιες. Θεωρεί ότι η θέση που υπηρέτησε πρόσταζε την ήρεμη άσκηση διοίκησης, χωρίς αντιπαλότητες και αυτό έπραξε.

Μετά τα καθήκοντα της ως δημαρχεύουσα Μυκόνου τόνισε ότι είχε δύο επιλογές, είτε να ολοκληρώσει τα καθήκοντα της και στη συνέχεια να αποσυρθεί είτε να ζητήσει την ψήφο των δημοτών για άλλη μια φορά. Αφού στάθμισε τις εξελίξεις αποφάσισε να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά την ψήφο της κοινωνίας της Μυκόνου και γι’ αυτό θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ''Πρωτοβουλία Δράσης''. Ο λόγος που επέλεξε τον συγκεκριμένο συνδυασμό είναι, όπως η ίδια αναφέρει, «διότι αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση να εργαστούν και υπόσχονται ανανέωση με ταυτόχρονη διάθεση να πλαισιωθούν από έμπειρα στελέχη».

Τέλος ζήτησε από τους δημότες της να τη στηρίξουν ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο νησί με αίσθημα ευθύνης.

Ετικέτες: