Γ. Βρούτσης: «Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας για την ανάπτυξη του Αθλητισμού»

  • Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024 - 14:09

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιθεωρήσει το ΕΑΚ Μίκρας, το οποίο παραδόθηκε πρόσφατα στην ΕΠΣ Μακεδονίας πλήρως αναβαθμισμένο. Εκεί, ο υπουργός έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον Πρόεδρο ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη και τον Ολυμπιονίκη μας Βασίλειο Τσολακίδη, που μίλησαν με τα θερμότερα λόγια, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο Υπουργός για την ταχεία ολοκλήρωση του έργου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης του ο κ. Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Ολυμπιονίκη μας Βασίλη Τσολακίδη και τον πρόεδρο ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη για τα θερμά τους λόγια!

Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας, βοηθάμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του αθλητισμού μας.

Σήμερα, στη Μίκρα, παραδόθηκε στην ΕΠΣ Μακεδονίας το ενεργειακά αναβαθμισμένο γήπεδο, ένα ακόμα από τα περισσότερα των 33 ενωσιακών σε όλη τη χώρα, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, το οποίο εκπονήσαμε!

Φροντίζουμε έτσι και για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, σε συνδυασμό πάντα με την εξοικονόμηση πόρων, που συνιστά μια μόνιμη έμμεση χρηματοδότηση.

Επιπλέον, ολοκληρώνεται και η στεγανοποίηση της οροφής στο κλειστό της γυμναστικής, ώστε οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να συνεχίζουν, απρόσκοπτα πλέον, να προετοιμάζονται με τις όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες!

Συνεχίζουμε με αφοσίωση στην καθημερινή ενίσχυση της αθλητικής μας κοινότητας».